keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Healthy again!

Taas on viikko vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Kävimme tosiaan vuokrasopimuksen kirjoittamassa keskiviikkona ihan ajallaan ja muutto olisi näillä näkymin siis kuun viimeinen päivä. Hyvä niin, saadaan rauhassa siirrettyä omat tavarat ennen ensimmäistä päivää jolloin tämän vanhan asunnon pitää käytännössä olla tyhjä.

Työviikkokin eteni suhteellisen normaalisti perjantaihin saakka. Perjantaina huomasin rupeavani sairastumaan hieman, ihan tavallista nuhaa/flunssaa. Todennäköisesti ihan siksi, että tämä meidän nykyinen kämppämme on oikeasti kylmä! Öisin kun lämpötila on siinä 10-15 asteen välillä, niin ei tosiaan kauhean lämmin ole näissä etelä-eurooppalaisittain rakennetuissa taloissa - yksilasi -ikkunat ja kivilattiat ei kauheasti ulkopuolen kylmyyttä pidä loitolla. Siihen päälle vielä se fakta ettei meillä ole täällä kämpässä lämmitintä, niin ei ihme että hieman vilustuu.

Huonolaatuinen, kännykällä otettu kuva duunipaikan ikkunasta perjantai-iltana.

Lauantai sekä sunnuntai menikin sitten sairastellessa kotona. Tapoin aikaa lähinnä teetä keitellen, nettipokeria pelaillen, sarjoja katsellen ja peiton alla pysyen. Pikkuhiljaa olo rupesi parantumaan ja maanantaina, eli meidän viikonloppumme alkaessa oli jo selkeästi parempi olo ja kurkkukipu oli häviämässä. Päätimme maanantaina lähteä Lauran kanssa ulos syömään aamupalaa kun sääkin näytti niin hyvältä. Kävelimme Sliemaan Amigos nimiseen ravintolaan josta olemme muutamaan otteeseen tilanneet ruokaa myös töihin ja hyvää on ollut. Söimme molemmat Ceasar salaatit kanalla sekä fetajuustolla. Hyvää oli jälleen. Matkalla löysimme muuten Suomen kunniakonsulaatin rakennuksen.. Se oli melkoisen syrjäisessä paikassa, keskellä pieniä kujia mitä pitkin tuonne Amigosiin kävelimme.

Kunniakonsulaatin laatta ulkoseinästä.

Ceasar kanasalaatti fetajuustolla.
Amigosista lähdettyämme rupesikin satamaan aivan kaatamalla. Mietin että tämäpä jees, itsekään en tajunnut mitenkään superlämpimästi pukeutua kun sää tosiaan näytti vielä kotoa lähtiessä ihan hyvältä. Laurakin tepasteli menemään minihameessa ja sukkahousuissa. Jätimme sateen vuoksi alkuun suunnitellun kauppareissun välistä ja kävelimme suoraan kotiin koittaen kastua mahdollisimman vähän.. Yritykseksihän se jäi ja kotona oli kaikki vaatteet litimärkiä. Loppupäivä menikin sisällä kuivatellessa ja lämmitellessä. Illalla sateen lakattua lähdimme kavereidemme kanssa viettämään iltaa - tällä kertaa puin kunnolla päälle jotta paranisin sen sijasta että vilustuisin pahemmin.

Sateiset kadut Amigosin edestä.


Ilmeisesti suunnitelma toimi ihan hyvin, sillä tiistaina huomasin oloni korkeintaan kohentuneen hieman edelleen. Viimeisen vapaapäivämme vietimmekin sen eilen skipatun kauppareissun tehden sekä muutenvaan ympäriinsä kävellen ja katsellen, kävimme mm. ihailemassa tulevaa kämppäämme ulkopuolelta ja tutkimassa hieman sen läheistä aluetta - mistä löytyy lähin baari sekä kauppa. Eksyimme tällä kartoitusreissulla myös rannan tuntumaan erääseen leikkipuistoon ja pakkohan sekin oli sitten testata..

Joku "treenilaite" leikkipuistossa.
Sellaista. Mitään kovin erityistä ei ole siis viikossa tapahtunut, lähinnä päällimäisenä jäi itselle mieleen sairastelu. Nyt on kuitenkin jälleen ihan terve olo ja valmistaudunkin juuri töihinlähtöön, pitäisi olla töissä 20 minuutin päästä.. Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Moi Sasu. Olin varmaan aika hyvää seuraa eilen, pahoittelen, mut ainakin näköjään muistin tän !

    VastaaPoista
  2. Heh, ei hätää, ihan hyvää seuraa sä olit! :D

    VastaaPoista