tiistai 10. tammikuuta 2012

Found a new apartment!

Eilen tuli tosiaan lähes koko päivä ravattua asuntoja katselemassa. Ensin oli tapaaminen klo 14.00 Frank Salt nimisen agencyn kanssa. Tavattiin Black Gold nimisen ravintolan edustalla, välittäjä tuli maltalaiseen tapaan noin kymmenisen minuuttia myöhässä. Hyppäsimme hänen autoonsa ja saimme kansion käteen jossa oli tulostettu kohdelappusia asunnoista joissa tulisimme käymään. Kävimme yhteensä seitsemässä asunnossa, joista kaksi miellytti kovasti ja joita rupesimme harkitsemaan.

Edessä oli kuitenkin vielä toinen tapaaminen, tällä kertaa Dhalia nimisen agencyn kanssa. Sovimme tapaamisen 16.15, niin että välittäjä tulee hakemaan meidät nykyisen asuntomme edestä. Hän oli jopa hieman ajoissa, sillä puhelimeni soi ehkä kymmentä yli ja hän ilmoitti olevansa alhaalla. Tämän välittäjän kanssa kävimme ensin neljässä asunnossa, jonka jälkeen oli tunnin odottelu ja sen jälkeen vielä kaksi muuta asuntoa. Jouduimme välissä odottelemaan sillä näissä kahdessa jälkimmäisessä asunnossa ei vielä omistaja/asukas ollut paikalla siihen aikaan kun ensimmäinen kierros tehtiin.

Tältä jälkimmäiseltä kierrokselta se sitten löytyi. Tuleva uusi asuntomme. Vastarakennettu talo sijaitsee kivenheiton päässä Tigne Point ostoskeskuksesta Sliemassa. Olemme asunnon ensimmäiset asukkaat, muutto näillä näkymin ensimmäinen helmikuuta. Kämppä oli erittäin moderni ja tyylikkäästi sisustettu, löytyy mm. uniikki keittiö kivitasoilla ja baaritiskillä, makuuhuoneessa pieni vaatehuone, tilava kylpyhuone ammeella, iso parveke sekä olohuoneesta iso plasma-tv jota on mukava katsoa isolta mustalta nahkasohvalta. Kuvia tulee tottakai kunhan päästään muuttamaan, mutta tykkäsimme tosiaan kovasti..

Päätös asunnosta ei tosin syntynyt ihan salamana. Ihastuimme valintaamme toki heti kämppään astuttuamme, mutta oli myös eräs toinen asunto jota harkitsimme. Eilinen ilta vietettiinkin sitten kavereiden kanssa kaljaa nauttien ja illan aikana päätös kävi molemmille yhä selvemmäksi. Aamulla välittäjän soittaessa emme edes harkkinneet enää muuta ja olemme yhä tyytyväisempiä päätökseemme. Ei jaksaisi odottaa muuttoa! Muuten tämä päivä onkin sitten mennyt perinteisen "sunnuntain" merkeissä eli kotona lepäillen ja elokuvia katsellen. Päivän elokuvina toimivat 50/50 sekä Johnny English: Reborn, joista molemmat olivat ihan katsottavia.. Tosin 50/50 -elokuvan viimeisten kymmenen minuutin aikana ummistin ihan hieman silmiäni, eli se ei tainnut pitää otteessaan ihan niin tiukasti kun olisi toivottavaa.

Eipä tällä erää muuta. Huomenna on tarkoitus mennä kirjoittamaan sopimus tosta kämpästä, tapaaminen on sovittu välittäjän kanssa 11.00. Sen jälkeen alkaakin taas normaali työviikko ja muuton odottelu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti