keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Valentine's day!

Arki on rullaillut suhteellisen normaaleilla rutiineillaan. Pidettiin pienimuotoiset tuparit toissasunnuntaina, jonka jälkeen on kerinnyt sitten kunnolla asettumaan ja totuttelemaan uuteen kämppään. Tuntuu että tää kuukausi on ollut tammikuutakin kylmempi, vaikka tilastojen valossa tammikuun pitäisi olla kylmin kuukausi. Päivälämpötilat on jossain hieman kymmenen asteen paremmalla puolella ja harmillisen usein sataa. En edes muista nopeasti mietittynä päivää jolloin ei olisi satanut ollenkaan missään vaiheessa. Tästä syystä töiden jälkeen illat meneekin usein kotona elokuvia katsellessa tai muutenvaan ollessa ja kesää odotellessa. Aikaa blogin päivityksellekkin löytyisi siis enemmän kuin hyvin, mutta toisaalta haluan tänne paljon kuvia tekstin ohelle. Olisiko postauksesta joka kertoo sadepäivästä kotona ilman kuvia paljoa iloa?

Tämä "viikonloppu" oli kuitenkin erittäin mukava. Sunnuntaina rentouduttiin Lauran kanssa ihan vaan kotona työviikon päättymisen kunniaksi. Maanantaina muutama kaveri tuli kylään, pelailtiin jätkien kanssa NHL12 -turnaus pleikkarilla 2vs2 tyylillä. Turpaan tuli aika pahasti, joka tarkoittanee sitä että pitää keskittyä enemmän tohon treenaamiseen ja pelaamiseen. Ehkä seuraavalla kerralla sitten..

Tiukka keskittyminen.
Tiistaina, eli ystävänpäivänä ajateltiin tehdä jotain mukavaa yhdessä. Mitään erikoista ei oltu suunniteltu valmiiksi ja suunnitelmat hioituivatkin täydelliseen muotoon päivän edetessä. Lähdettiin ensin bussilla Pacevilleen tarkoituksena mennä leffaan. Eden cinemasilla oli tarjous jossa ystävänpäivänä sai kaksi leffalippua yhden hinnalla. Tälle tuli hintaa siis 5 euroa 50 senttiä yhteensä. Mielestäni erittäin edullinen hinta leffasta vaikka kyseessä olikin puoli viiden näytös joka lasketaan vielä päivänäytöksenä ja on täten halvempi. Liput haettuamme pyörimme tunnin verran Bay Streetin ostoskeskuksella ja sen lähiympäristössä leffan alkua odotellessa.

Bay Streetin ostoskeskukselta. Märkä katu kertoo sateisesta säästä.

Ostoskeskuksen katolla maisema oli jo aurinkoisempi.

Rannallakin käytiin. Hieman kuolleen oloinen palmu vahvistaa käsitystä siitä että rantakelit ovat vielä kaukana.
Tunti menikin kuin siivillä, tosiaan tuolla Bay Streetin ostoskeskuksellakaan ei olla ennen edes käyty kunnolla. Ei siinä, samat liikkeethän siellä on eikä varsinaisesti mitään ihmeellistä, mutta uutta on aina kiva katsella. Itse leffana toimi The Vow -niminen romantiikkadraamapätkä joka oli etenkin Lauran mieleen. Ystävänpäivänä on ihan sallittua katella tälläsiä nyyhkyleffoja? Omaan makuun se nyt oli.. No, kyllähän sen kerran katteli. Suhteellisen kliseinen ja ennalta-arvattava mutta ei mikään täysin huonokaan.

Elokuvan jälkeen päätettiin mennä syömään. Oltiin aikaisemmalla tunnin kiertelyreissulla bongattu kivan näköinen Fluid -niminen steak house ravintola Bay Streetin ostoskeskuksesta. Otettiin suunnaksi siis se. Ruoka, ja erityisesti palvelu, oli erittäin hyvää. Palvelusta varsinkin voi jopa yllättyä, Maltalaisittain kun tuo asiakaspalvelu tuntuu välillä olevan aika lapsenkengissään. Täällä se kuitenkin toimi hyvin.

Lauran kana-annos sekä oma liha-annokseni. Pullo punaviiniä.
Syömisen jälkeen lähdettiin sitten bussilla takaisin kotiin. Mietittiin että voisi mennä kotona vielä kylpyammeeseen rentoutumaan mutta molemmat olivat kotiin päästyämme niin naatteja että päädyttiinkin vaan sohvalle löhöämään ja Putousta katselemaan.. Päivä oli kuitenkin erittäin kiva ja hyvät fiilikset jäi! Nyt on kiva aloittaa taas energisenä uusi työviikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti